Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δείτε τη σύντροφο του Μιχάλη Ζαμπίδη!

Τι τρέχει με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τη μάνατζέρ του...


Τόνια Φουσέκη; Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ένα ειδύλλιο βρίσκεται εν τη γενέσει του, ενώ άλλοι ήδη λένε ότι πρόκειται για το νέο «hοt love of the town». Ωστόσο οι δυο «πρωταγωνιστές» τηρούν -προς το παρόν- σιγήν ιχθύος και δεν αποκαλύπτουν τίποτα, αν και ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου και... της «Εspresso»!

Η Τόνια Φουσέκη, η οποία ήταν υπεύθυνη της Εβδομάδας Μόδας που διεξήχθη πρόσφατα στην Αθήνα, είναι μια δυναμική γυναίκα που -από ό,τι φαίνεται- βρήκε τον τρόπο να ρίξει «νοκ άουτ» τον Ελληνα πρωταθλητή του kick boxing. Οι δυο τους μάλιστα πόζαραν μαζί στους φωτογράφους, ενώ οι κάμερες τους απαθανάτισαν και πάλι μαζί να παρακολουθούν τις fashion επιδείξεις από την πρώτη θέση - μάλιστα, οι ματιές που έριχναν ο ένας στον άλλο ήταν «όλα τα λεφτά»!

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, όταν ρώτησαν τον Μιχάλη Ζαμπίδη για το πώς θέλει την ιδανική σύντροφο, είχε απαντήσει: «Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση που είναι κάτι πολύ σχετικό, δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στο να έχει κάποια βασικά στοιχεία στον χαρακτήρα της, όπως αγάπη, ειλικρίνεια, αυθορμητισμό, χιούμορ, ώστε να μπορεί να με χαλαρώνει και να με “ταξιδεύει” σε όμορφα μονοπάτια».


Πηγή: http://www.kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...