Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ:Πέταξε τα παιδιά της από τον 15ο όροφο επειδή τα... βαρέθηκε!

Μητέρα σκότωσε τα
δύο αγγελούδια της ηλικίας 4 και 7 ετών, πετώντας τα από.. 


  τον 15ο όροφο, επειδή είχε... βαρεθεί να τα φροντίζει!!


Η σύγχρονη "Μήδεια" στη Ρωσία πέταξε τα δυο παιδιά από το παράθυρο του διαμερίσματος όπου έμεναν, στον 15ο όροφο. Η δικαιολογία της μητέρας ήταν ότι «είχε μπουχτίσει πια με τα παιδιά» και «αποφάσισε να τα ξεφορτωθεί».

Οι γείτονες έκπληκτοι βγήκαν στα παράθυρα να δουν τι γίνεται, όταν άκουσαν τον ήχο των σωμάτων που χτύπησαν στο έδαφος. «Με ξύπνησε η σύζυγός μου λέγοντας ότι παιδιά πέφτουν από το παράθυρο. Τρέξαμε και είδαμε τα δυο σώματα να κείτονται στο έδαφος. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, η μητέρας του έφευγε από το κτήριο», λέει ένας γείτονας.

Η γυναίκα συνελήφθη λίγο αργότερα από την αστυνομία της Μόσχας, προβάλλοντας στην αρχή αντίσταση. Στη συνέχεια παραδέχτηκε κυνικά, «ναι, τα πέταξα». Η γυναίκα θα οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, υπό επιτήρηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.


Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η 30χρονη παιδοκτόνος, Γκαλίνα Ριάμπκοβα, περπατά στο διάδρομο έξω από το διαμέρισμά της ήρεμη και ψύχραιμη, λίγα μόλις λεπτά μετά το φονικό. Ένας άνδρας την ακολουθεί και προσπαθεί να της μιλήσει.

Το βίντεο προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα LifeNews Russia.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...