Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Απίστευτη αλλαγή! Ένας από τους ποιος σ e x y άντρες ηθοποιούς «παραμορφώθηκε»!

Υπήρξε ένας από τους ωραιότερους άντρες που..
πέρασαν από την μεγάλη οθόνη και από τους μεγαλύτερους star της δεκαετίας των 80'ς.

Ο Rod Lowe σήμερα στα 49 του δείχνει εντυπωσιακά γοητευτικός, όχι όμως όταν χρειάζεται να αλλάξει και να «παραμορφώσει» το πρόσωπό του για τις ανάγκες της δουλειάς, όπως έκανε πρόσφατα.Ο Rob πρωταγωνιστεί στο «Behind the Candelabra», μια τηλεταινία για τη ζωή του διάσημου και εκκεντρικού πιανίστα Liberace. Ο Lowe υποδύεται τον πλαστικό χειρουργό Jack Startz , που θα μεταμορφώσει τον νεαρό εραστή του Liberace (τον οποίο υποδύεται ο Μatt Damon) έτσι ώστε να θυμίζει τον ίδιο τον Liberace στα νεανικά του χρόνια.

Ο Rob έπρεπε να περνάει 2 ώρες κάθε μέρα στην αίθουσα του μακιγιάζ για να έχει αυτό το αποτέλεσμα.Όπως εξήγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του τo σχήμα των ματιών του έγινε σχιστό και τα φρύδια του σηκωθήκαν με την βοήθεια κολλητικής ταινίας, η οποία κολλούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και κρύβονταν κάτω από την περούκα.

Μάλιστα αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούσαν οι παλιές star του Hollywood, πολύ πριν εφευρεθεί το face lifting. Όλη τη διαδικασία ο Rob την περιγραφεί εφιαλτική και στo τέλος της ημέρας υπέφερε από πονοκεφάλους.Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...