Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Βίκυ Καγιά: «Ο λόγος που παντρεύτηκα ήταν .... »


Σαν κεραυνός έπεσε στη σόουμπιζ η είδηση του χωρισμού της Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τρία περίπου χρόνια και ...δεν είχε δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια! Οι κοινές τους εμφανίσεις πολλές και παντού κυκλοφορούσαν μαζί.Η Βίκυ μιλούσε πάντα με θαυμασμό για τον σύζυγό της ενώ δεν παρέλειπε ποτέ να τονίσει πόσο πολύ τη στήριζε στα επαγγελματικά της! Πριν από τον γάμο η Βίκυ και ο Νίκος ήταν πολλά χρόνια μαζί. Είχαν δοκιμαστεί. Όμως τελευταία τα πράγματα δυσκόλεψαν!

Εκείνοι προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τα κατάφεραν! Γι αυτό και σοκαρίστηκαν ακόμα και γνωστοί τους όταν διάβασαν για τον χωρισμό τους. Ακόμα και στα βραβεία Mad, στις 17 Απριλίου, εμφανίστηκαν μαζί και ερωτευμένοι.

Μάλιστα η Βίκυ ενώ ήταν πάνω στη σκηνή αναφέρθηκε στον σύζυγό της ονομαστικά λέγοντας το πόσο υπομονή έχει και κατανόηση! Τι άλλαξε λίγες μέρες μετά;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν στις αρχές του 2013. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυξήθηκαν σημαντικά με αποτέλεσμα να μειώνεται όλο και πιο πολύ ο χρόνος που περνούσαν μαζί.

Όμως κανείς δεν έκανε κάτι γι αυτό… Σαν να τους βόλευε αυτή η κατάσταση… Σαν να τους ενδιέφερε μόνο η δουλειά και όχι ο γάμος τους! Τα παράπονα ήταν και από τις δυο πλευρές. Όμως λύση δεν υπήρχε. Συνέχισαν να ζουν συμβατικά κάτω από την ίδια στέγη αλλά δεν ήταν ευτυχισμένοι. Σίγουρα ένα παιδί θα άλλαζε τις προτεραιότητές τους.

Όμως αυτό δεν ήρθε! Η Βίκυ ήθελε να γίνει μητέρα. Άλλωστε γι αυτό παντρεύτηκε! Και δεν το κρύβει.

Μάλιστα σε συνέντευξη της πριν από ενάμιση χρόνο η Βίκη Καγιά το είχε παραδεχτεί: «Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο λόγος που παντρευτήκαμε. Το σκέφτομαι πολύ έντονα. Νομίζω ότι μέχρι να σου συμβεί δεν μπορείς να το καταλάβεις καλά».

Το μωρό όμως δεν ήρθε! Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο ζευγάρι απλά δεν…προσπάθησαν αρκετά! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι πεπεισμένοι πως αυτός είναι και ο λόγος του χωρισμού!

Λύστε σταυρόλεξα Δωρεάν στο Internet!!! Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...