Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η φωτογραφία που εξόργισε όλο το διαδίκτυο!

Ο αρχιεπίσκοπος του Σικάγο των ΗΠΑ, Larry Trotter, είναι πασίγνωστος στην πόλη του, αφού η εκκλησία του έχει στάνταρ 8,000 μέλη, τα οποία κάθε Κυριακή παρακολουθούν το κήρυγμα του....
Ο Trotter είναι πολύ γνωστός για τις αντισυμβατικές μεθόδους με τις οποίες προσπαθεί να προσελκύσει τον κόσμο ξανά στη Χριστιανοσύνη, όπως το να κάνει κήρυγμα επάνω σε ελέφαντα μέσα σε τσίρκο.
Αυτή τη φορά όμως εξόργισε τους πάντες με τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, στην οποία φαίνεται ο ίδιος μαζί με την τετράχρονη εγγονή του να κάνουν μαζί μπάνιο. Η αντίδραση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη, με σχόλια όπως είσαι ανώμαλος, παιδε ραστής και άλλα πολλά.
Ο Trotter καλέστηκε να δώσει δημόσια εξηγήσεις για τη φωτογραφία και δήλωσε πως αυτός έκανε μπάνιο όταν τον επισκέφτηκαν τα παιδιά του με τα εγγόνια τους και η μικρή αποφάσισε να πηδήξει μέσα στην μπανιέρα για να παίξει με τον παππού της, ενώ αυτός φορούσε από κάτω μαγιό.
Πάντως, και ένα χρόνο πριν ο αρχιεπίσκοπος προκάλεσε και πάλι την οργή του κόσμου, όταν στην  αναπαράσταση που έκανε στην εκκλησία του για τη Σταύρωση χρησιμοποίησε ως Εσταυρωμένο και πάλι την τρίχρονη τότε εγγονή του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...