Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Το κρανίο της αποκόπηκε από τη σπονδυλική στήλη

Κι όμως η 23χρονη γυναίκα κατάφερε να επιζήσει!


Η Rachel Bailey επέζησε ενός τρομακτικού τραυματισμού που υπέστη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα το Σεπτέμβριο του 2011 στο Cave Creek Road στο Phoenix των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το AZ Family η νεαρή γυναίκα υπέστη «εσωτερικό αποκεφαλισμό», που σημαίνει ότι το κρανίο της αποκόπηκε από τη σπονδυλική της στήλη!

Χάρη όμως στην έγκαιρη και σωτήρια επέμβαση της πυροσβεστικής η 23χρονη Rachel κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να μην μείνει παράλυτη.



Μπορεί να μη θυμάται τι συνέβη στο ατύχημα και το επόμενο διάστημα, όμως μπόρεσε να μάθει από την αρχή να περπατά και να μιλά.

«Στις περισσότερες περιπτώσεις τέτοιου είδους τραυματισμοί είναι θανατηφόροι» είπε η Rachel και πρόσθεσε ότι πλέον βλέπει με άλλο μάτι τη ζωή και ότι δε θα άφηνε το ατύχημα να τη «νικήσει».




Ένα χρόνο μετά το τροχαίο η Rachel επισκέφτηκε τους ανθρώπους που της έσωσαν τη ζωή. Πήγε στο σταθμό της πυροσβεστικής για να συναντήσει τους «ήρωές της» όπως τους αποκαλεί.



«Αυτές οι στιγμές μας θυμίζουν ότι οι άνθρωποι που σώζουμε είναι ο γιος, η κόρη, ο πατέρας ή η μητέρα κάποιου» είπε ο αρχηγός της πυροσβεστικής Wayde Kline χαρακτηρίζοντας τη στιγμή που τη συνάντησαν ξανά ως «συναισθηματικά φορτισμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...