Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Έβγαλαν χέλι από το παχύ του έντερο!


Στο νοσοκομείο «Auckland City» μεταφέρθηκε ένας άντρας από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας προκειμένου οι γιατροί να αφαιρέσουν ένα χέλι από το παχύ του έντερο!Σύμφωνα με την «New Zealand Herald», ο ασθενής αφού εξήγησε στους γιατρούς το… πρόβλημά του, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και έβγαλε ακτινογραφίες που απέδειξαν ότι όσα τους έλεγε ήταν αληθινά!
 

«Το χέλι είχε το μέγεθος ενός σπαραγγιού περίπου και από τη στιγμή που μαθεύτηκε έχει γίνει το κύριο θέμα συζήτησης» είπε ανώνυμη πηγή από το νοσοκομείο. «Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έχουν δει πολλά περίεργα περιστατικά αλλά χέλι δεν είχαν ξαναδεί» πρόσθεσε.
 

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς το χέλι βρέθηκε μέσα στο παχύ έντερο του άντρα, πάντως οι γιατροί κατάφεραν να το αφαιρέσουν με επιτυχία και ο ασθενής πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά.
 

«Ύστερα από ερωτήσεις που μας υπέβαλλε η εφημερίδα Herald on Sunday επιβεβαιώνουμε την πληροφορία ότι ένας ενήλικας άντρας ήρθε στο νοσοκομείο αυτή την εβδομάδα με ένα χέλι… μέσα του. Δε θα δοθούν στη δημοσιότητα παραπάνω πληροφορίες από σεβασμό στο ιατρικό απόρρητο του ασθενούς» είπε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Matt Rogers.
 

http://www.to-gamato.com/2012/09/blog-post_3434.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...