Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;




Υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που διχάζει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες...





Εσείς τι πιστεύετε; Μπορεί να υπάρξει αληθινή φιλία μεταξύ των δύο φύλων; Και αν ναι τότε τι γίνεται στην περίπτωση που ο ένας από τους δύο βρει κάποιον σύντροφο; Η φιλία θα κρατήσει ή λίγο λίγο με τον καιρό θα αρχίσει να εξασθενεί; Εμείς στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα δημιουργήσαμε μία ψηφοφορία όπου κάθε γυναίκα μπορεί να ψηφίζει τι πιστεύει σχετικά με το αν υπάρχει ή όχι φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών;

Πριν προχωρήσουμε στην ψηφοφορία καλό είναι να αναφέρουμε ορισμένα πράγματα σχετικά με την φιλία ανάμεσα στα δύο φίλα και κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ή όχι. Το ερώτημα αυτό, διχάζει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Έτσι έχουμε δύο στρατόπεδα. Το στρατόπεδο που υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών και το στρατόπεδο που υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ των δύο φίλων. Κάθε παράταξη έχει τα δικά της επιχειρήματα που υποστηρίζουν τα πιστεύω της. Εμείς θα αναφέρουμε και τις δύο απόψεις και εσείς θα αποφασίσετε σε ποιο στρατόπεδο ανήκετε.

Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών

Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων έχουν τα εξής επιχειρήματα:

  • Φλερτ: Το φλερτ που στην ουσία είναι ένα ερωτικό υπονοούμενο εξακολουθεί να υπάρχει μέσα σε μία φιλική σχέση ανάμεσα στα δύο φύλα.
  • Έρωτας: Πολλές είναι οι περιπτώσεις στις οποίες μία πολύχρονη φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα στο τέλος.
  • Πόθος: Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει κρυφός πόθος τους ενός προς τον άλλο ή και αμοιβαία.
  • Ημερομηνία λήξης: Η φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα έχει ημερομηνία λήξης διότι διαλύεται όταν ο ένας από τους δύο βρει ερωτικό σύντροφο.
  • Διαφορετικά θέλω: Το κάθε φύλο έχει τα δικά του θέλω με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους.
  • Έλξη: Πάντα υπάρχει η ερωτική έλξη ανάμεσα στα δύο φύλα.


Υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών

Οι άνθρωποι που πιστεύουν οτι υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων έχουν τα εξής επιχειρήματα:

  • Αποδείξη: Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες η φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας κράτησε μέσα στο χρόνο.
  • Συζήτηση: Υπάρχουν πολλές συζητήσεις που μπορούν να γίνουν με έναν άνθρωπο του αντίθετου φύλου ενώ δεν μπορούν να γίνουν το ίδιο εύκολα με άτομο του ίδιου φύλου.
  • Αλληλοβοήθεια: Ο καθένας μπορεί να συμβουλεύσει τον άλλον σε θέματα όπως πώς λειτουργούν οι άντρες και οι γυναίκες αντίστοιχα. 
  • Όχι έρωτας: Το επιχείρημα αυτό είναι απλό. Δεν υπάρχει μόνο ο έρωτας σε αυτή τη ζωή. Για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων του αντίθετου φύλου.
  • Σε αυτούς που το πιστεύουν υπάρχει: Ο λόγος που  κάποιος - κάποια δεν πιστεύει στη φιλία μεταξύ των δύο φίλων είναι επειδή ο ίδιος - η ίδια δεν μπορεί να δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άτομο του αντίθετου φύλου. Γενικά όμως μπορεί να υπάρξει.
  • Αποκλεισμένα ενδεχόμενα: Κανένας δεν μπορεί να αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων. Το ότι δεν έχει συμβεί σε μας δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει σε κανέναν.

ΠΗΓΗ : PERIERGA

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...