Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ:Της έβαλαν κομμάτι από το κρανίο στο στομάχι!!

ImageΜια 36χρονη μητέρα τριών παιδιών και πρώην νικήτρια καλλιστείων ομορφιάς υποβλήθηκε σε μια απίστευτη χειρουργική επέμβαση....Οι γιατροί αφαίρεσαν το ένα τέταρτο του κρανίου της και το... έβαλαν στο στομάχι της, για όσο διάστημα εκείνη ανάρρωνε από μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Η Jamie Hilton «φιλοξένησε» για 42 μέρες το κρανίο της στα σπλάχνα της, προκειμένου το οστό να παραμείνει αποστειρωμένο και «ζωντανό» μέχρι να υποχωρήσει το οίδημα και το πρήξιμο στο κεφάλι της.

Όταν η πρώην Mrs. Idaho ξύπνησε από τη χειρουργική επέμβαση, είδε ότι είχε ένα τεράστιο όγκο στο στομάχι της και ανακάλυψε ότι... έλειπε ένα κομμάτι από το κρανίο της!

sk1

sk2

Μετά από 42 ημέρες οι γιατροί το «κόλλησαν» και πάλι στη... θέση του και πλέον, τρεις μήνες μετά την πρωτοποριακή επέμβαση, η νεαρή μητέρα επέστρεψε σπίτι της.


«Τίποτε σε αυτόν τον κόσμο δεν μετρά για μένα σήμερα, πέρα από το γεγονός ότι είμαι ακόμη εδώ ζωντανή μαζί με την οικογένειά μου. Μπορώ να αγκαλιάζω τα παιδιά μου, να φιλάω τον άντρα μου και να βγαίνω με τη μητέρα μου. Νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη και ευτυχία. Δεν είναι όλα τέλεια στη ζωή μου, αλλά τουλάχιστον είμαι ζωντανή!» έγραψε σε ένα blog για την εμπειρία της, που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

sk4

Η Jamie είχε πάει μαζί με τον άντρα και τον κουνιάδο της για ψάρεμα σολομού στο Hell's Canyon του Άινταχο, όταν στην προσπάθειά της να πιάσει ένα ψάρι, ξαφνικά έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της σε ένα βράχο από ύψος 3,5 μέτρων. Ο άντρας της τη βρήκε αναίσθητη, χωρίς σφυγμό και αναπνοή.

sk3

Όταν τη σήκωσε στα χέρια του άρχισε να αναπνέει και πάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ακολούθησε αεροδιακομιδή στο ιατρικό κέντρο Saint Alphonsus Regional Medical Center στο Boise, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο εγκέφαλός της είχε πρηστεί.

sk5

Τώρα έχει επιστρέψει στο σπίτι της και εργάζεται στην εταιρεία ταξί που έχει η οικογένειά της, γιατί πρέπει να αποπληρώσει τους τεράστιους ιατρικούς λογαριασμούς μετά την επέμβασή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...