Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Καταρρίπτεται ο μύθος που ήθελε τον άντρα sex maniac!!!

Τον μύθο που θέλει τους άντρες να ενδιαφέρονται μόνο για το σεξ κατέρριψαν οι επιστήμονες...

Νέα έρευνα αποκάλυψε ότι στις μακροχρόνιες σχέσεις αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τους άντρες της μέσης ηλικίας είναι η τρυφερότητα.

Αντιθέτως, εκείνες που ενδιαφέρονται περισσότερο για τη σεξουαλική τους ικανοποίηση είναι οι γυναίκες.

Για τις ανάγκες της έρευνας εξετάστηκαν περισσότερα από χίλια ζευγάρια από ΗΠΑ, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ισπανία, που ήταν μαζί κατά μέσο όρο για είκοσι πέντε χρόνια.

Εκπληκτοι, οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα διαπίστωσαν ότι οι άντρες δήλωναν περισσότερο ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση τους, όταν απολάμβαναν πολλές αγκαλιές και φιλιά με τη σύντροφό τους. Το ίδιο ωστόσο δεν συνέβαινε και με τις γυναίκες.

Επιπλέον, οι άντρες που είχαν περισσότερες ερωτικές παρτενέρ στη διάρκεια της ζωής τους δήλωναν λιγότερο ικανοποιημένοι σεξουαλικά, συγκριτικά με εκείνους που είχαν σεξουαλικές σχέσεις με μικρότερο αριθμό γυναικών.

Την ίδια στιγμή, οι γυναίκες που βρίσκονταν σε σταθερή σχέση για λιγότερα από δεκαπέντε χρόνια δήλωναν λιγότερο ικανοποιημένες σεξουαλικά από εκείνες που είχαν συμπληρώσει μια δεκαπενταετία με τον σύντροφό τους.

«Πιθανότατα οι γυναίκες ικανοποιούνται περισσότερο σε βάθος χρόνου, επειδή αλλάζουν οι προσδοκίες τους ή ο τρόπος ζωής τους, επειδή μεγαλώνουν τα παιδιά τους» εξηγεί η επικεφαλής της μελέτης Τζούλια Χάιμαν.


newslinksgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...