Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Πως θα "ρίξεις" τη MILF


Τι πρέπει να κάνεις:
Εάν δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος (σεξουαλικές κινήσεις ή υπονοούμενα σε ό,τι κάνει) τότε ή σε γουστάρει ή είναι μια παραμελλημένη νοικοκυρά που θέλει προσοχή. Όταν ο φίλος σας δεν είναι μπροστά, μίλησέ της χρησιμοποιώντας κάποια σεξουαλικά υπονοούμενα. Επισκέψου την όταν ξέρεις ότι ο φίλος σου δεν είναι σπίτι και πες της, «Δεν πειράζει, θα περιμένω».


Ένα βήμα πριν από το τέλος:
Ρωτησε την έμμεσα για την ερωτική της ζωή. Κάντην να σου πει π.χ αν είναι βαρετή, ανύπαρκτη κλπ. Το παν είναι αυτή η γυναίκα να σου ανοιχτεί, πρέπει να την προσέχεις πολύ όταν σου μιλάει αλλά να την κάνεις να νοιώθει και χαλαρά επιστρατεύοντας το χιούμορ. Μετά ρωτησε τη, «έχεις πάει με κάποιον νεότερό από σένα;». Μην φοβάσε ότι πρέπει να είσαι και πολύ διακριτικός, καθώς είναι μεγαλύτερη και μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει πολύ εύκολα.

Το φινάλε:
Κάνε πως έχεις μετανοιώσει που εμμέσως της την "έπεσες". Ζήτησε συγγνώμη που την έφερες σε δύσκολη θέση και κάνε πως θέλεις να φύγεις. Αν εκείνη σε κρατήσει πάει να πει ότι ίσως είναι έτοιμη να προχωρήσετε. Μόλις η ατμόσφαιρα έχει φτιαχτεί, άφησέ την να πάρει τον έλεγχο καθώς θα ευχαριστηθεί να σε καθοδηγεί...

Σημ: Οταν πρόκειται για μητέρα κάποιου πολύ καλού σου φίλου θα πρέπει να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά αν θέλεις να την πέσεις στη μάνα του, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό θα φέρει προβλήματα στη φιλία σας.


aggouria

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...