Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

H "Ατσαλένια" ομάδα Περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής


Ομάδα Περιφρούρησης διαθέτει η Χρυσή Αυγή, η οποία στελεχώνεται από νεαρούς άνδρες...

Η εκπαίδευσή της πιο ''μάχιμης νεολαίας'' (όπως τονίζει το site), μάλιστα όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που έχει αναρτήσει... στο site της η Περιφερειακή Οργάνωση Στερεάς Ελλάδος της Χρυσής Αυγής, βασίζεται στο... μποξ!

Στην φωτογραφία μάλιστα τα πρόσωπα των μελών που συμμετέχουν στην εκπαίδευση είναι κρυμμένα.

H ιστοσελίδα αναφέρει τα εξής:

«Η πιο μάχιμη πολιτική νεολαία, δημιουργός του "θρύλου" της Χρυσής Αυγής, είναι η αήττητη Ομάδα Περιφρούρησης του Κινήματος. Πρόκειται για το πιο πειθαρχημένο τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου, τους νεαρούς άνδρες που φροντίζουν για την τήρηση της τάξης και την ασφάλεια των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις και τις πορείες μας.

Η Ομάδα Περιφρούρησης της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας ενέταξε πρόσφατα στις τάξεις της καινούργιους συναγωνιστές, οι οποίοι επιμορφώνονται και ασκούνται εντατικά, βελτιωνόμενοι συνεχώς, με πολύ αυστηρότερες απαιτήσεις συμπεριφοράς και συνέπειας από τα υπόλοιπα μέλη του Κινήματος. Η πειθαρχία, η δύναμη και το ομαδικό πνεύμα χαρακτηρίζουν τη φάλαγγα της Περιφρούρησης. Είμαστε σίγουροι ότι θα φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων και της ιστορίας του τομέα που στελεχώνουν». 

http://newslinksgr.blogspot.com/2012/07/pics_02.html#ixzz1zXwtMYNG

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...