Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

H σύζυγος του Zuckeberg !!!

Η σχέση του Ιδρυτή τουFACEBOOK, Mark Zuckebrg με την Priscilla Chan είναι γνωστή αφού κρατάει περίπου 10 χρόνια!!.
Εκείνη πρωτοετής και εκείνος δευτεροετής γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο.Γεννημένη στη Μασαχουσέτη, η Chan αποφοίτησε από το σχολείο Quincy High School το 2003 και άρχισε σπουδές στη βιολογία στο Χάρβαρντ όπου ο δρόμος της διασταυρώθηκε με αυτόν του Zuckerberg.


Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε πει πως γνωρίστηκαν έξω από μια τουαλέτα σε ένα πάρτι του Πανεπιστήμιου.Η Priscilla έχει πάρει το πτυχίο της ως παιδίατρος και δηλώνει πως αγαπάει τα παιδια πάρα πολύ αν και είναι νωρίς ακόμα να σκεφτεί για δικό της.

Μάλιστα διαβάζουμε στο nea news πως για να τα βγάλει πέρα με την εργασιομανία του Zuckerberg η Chan έχει βάλει αυστηρούς κανόνες στη σχέση τους. Απαιτεί να βρίσκονται μία νύχτα την εβδομάδα καθώς και εκατό λεπτά μόνοι τους, όχι στο διαμέρισμά τους και σίγουρα όχι στο Facebook.

Σημαντικό είναι επίσης πως νομιμοποίησαν τον δεσμό τους πρόσφατα με έναν γάμο ο οποίος ήταν πιο δημοφιλής από ότι και οι ίδιοι θα περίμεναν καθώς η φωτογραφίες του ζευγαριού ντυμένοι νύφη και γαμπρός αντίστοιχα πήραν 1 εκατομμύριο Like!Δείτε φωτογραφίες !





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...