Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!

Όταν κάποιος/α σε θέλει και δεν είσαι ακόμη σίγουρος/η γι'αυτό μπορείς να το καταλάβεις από μικρές λεπτομέρειες στον τρόπο που συμπεριφέρεται και εκφράζεται...  • Το βλέμμα. Το βλέμμα γενικότερα μπορεί να μας δείξει πολλά πράγματα αν είμαστε λίγο παρατηρητικοί. Όταν λοιπόν κάποιος/α σε θέλει πραγματικά και είναι ερωτευμένος/η το βλέμμα του το δείχνει. Βλέπεις δυο μάτια που λάμπουν, σπινθηροβολούν γεμάτα αγάπη, έρωτα και λατρεία. Μάτια που γλυκαίνουν όταν σε αντικρίζουν και δεν παίρνουν το βλέμμα τους από πάνω σου. Είναι εκεί να κοιτάζουν μόνο εσένα, με πάθος, με λαγνεία..είναι δυο μάτια που "λιώνουν"... Όποιος/α έχει αντικρίσει τέτοια μάτια πρέπει να είναι ευτυχισμένος...

  • Οι κινήσεις του σώματος. Πολλά έχουμε ακούσει για την γλώσσα του σώματος, είναι μικρές ανεπιτήδευτες κινήσεις που ποτέ δεν δίνουμε σημασία σε αυτές. Κι όμως μια απλή κίνηση μπορεί να μαρτυρήσει πολλά.. Σε θέλει και το σώμα του/της το φωνάζει. Γέρνει το σώμα του/της προς την μεριά σου, τα άκρα (συνήθως τα πόδια) κι αυτά στρέφονται προς το μέρος σου, κάνει ασυναίσθητα τις ίδιες κινήσεις με τις δικές σου, (συγχρονισμός). Τυχαίνει να σε αγγίζει, να σου πιάσει ή να σου χαϊδέψει το χέρι, να σου χαϊδέψει τα μαλλιά, γενικότερα θέλει να έχει κάθε είδους σωματική επαφή μαζί σου. Νιώθει άνετα μαζί σου όταν κάθεται με ανοιχτά χέρια και πόδια (ειδικά οι άντρες κάθονται έτσι), όταν σε κοιτάζει στα μάτια και σε παρακολουθεί σε μια συζήτηση. Αυτές είναι κάποιες κινήσεις που σχεδόν ποτέ δεν δίνουμε σημασία, παρατηρήστε το όμως και θα με θυμηθείτε!

  • Ο τρόπος έκφρασης. Όλοι μας έχουμε τον δικό μας τρόπο έκφρασης, όταν όμως είμαστε ερωτευμένοι πάνω κάτω έχουμε έναν κοινό κώδικα. Εκφραζόμαστε γλυκά και τρυφερά και στολίζουμε το άλλο μας μισό με διάφορα γλυκόλογα (μωρό μου, αγάπη μου κ.α.), η φωνή μας γίνεται χαμηλόφωνη, γλυκιά και σέρνουμε φωνήεντα (έλααα, μωρόοοο), αλλάζουμε τον τόνο της φωνής κάνοντας ναζάκια (κυρίως οι γυναίκες). Κάτι σας θυμίζουν όλα αυτά?


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...