Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Η Γυμνή φωτογράφηση που σοκαρει!!!! [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Η κοπέλα πήρε όλα τα λεφτά, αφού μετά το debate του Μεξικού που έστεψε όλα τα Φώτα της δημοσιότητας επάνω της, είπε να τα «πετάξει» για να την δούνε γυμνή.. και να αρχίσει διεθνή καριέρα.

Η Julia Orayen στο playboy του Μεξικού είναι φωτιά μιας και μένει γυμνή για άλλη μια φορά και μας τρελαίνει με τις sexy καμπύλες της και με το πρόστυχο προσωπάκι της.
Την είχαμε δει στο debate που έγινε ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς στις εκλογές του Μεξικού εκεί που ήταν επί των γενικών καθηκόντων, και πηγαινοέφερνε το κουτί απ όπου επέλεγαν τις ερωτήσεις τους οι υποψήφιοι, και φυσικά απέσπασε την προσοχή των πολιτικών, και τους έκλεψε την παράσταση.
Γεγονός είναι ότι το μοντέλο είναι παρά πολύ διάσημο και ποθητό στην χώρα της, και τώρα πάει να κάνει και βήματα εκτός της Λατινικής Αμερικής, που φυσικά την στηρίζουμε όχι με ψήφο ανοχής αλλά με ψήφο εμπιστοσύνης... για όσο ζει!!
Ας την απολαύσουμε topless και να ευχαριστηθούμε το θέαμα! Και άμα σας περισσεύει κανένα Like πατήστε το για να επιβραβεύσουμε το κορίτσι!!
Τέλης Μελαχρινός














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...