Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Οι ωραιότερες Θεσσαλονικές!!! [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Δείτε σε ένα αφιέρωμα τις ωραιότερες γυναίκες της Θεσσαλονίκης


45 συνολικά δήμοι, 3.683 τετραγωνικά χιλιόμετρα και 1.100.000 κάτοικοι είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του νομού. Αυτό που δεν μετράνε είναι η φαντασμαγορική μεγάλη αναλογία ωραίων γυναικών ανά καφετέρια. Ακολουθούν εκείνες που γνωρίζει η υπόλοιπη Ελλάδα. Υπάρχουν όμως πολλές περισσότερες που επέλεξαν ποτέ να μην εγκαταλείψουν τα πάτρια εδάφη.

Το δέκα το καλό


Η Κάτια Ζυγούλη είναι η ωραιότερη Θεσσαλονικιά όλων των εποχών. Ένας ‘υπερβολικά τέλειος για να είναι αληθινός’ συνδυασμός φυσικής ομορφιάς, εξυπνάδας και κλάσης. Την ευχαριστούμε που ‘καταδέχτηκε’ να είναι η πρώτη Playmate της ελληνικής έκδοσης του Playboy. Καθώς επίσης για τις επιδόσεις της στην κουζίνα, στο ‘Επικίνδυνες Μαγειρικές’. Κρίμα που συνεχίζει να αντιπαθεί τόσο σφόδρα την δημοσιότητα.





Το ωραιότερο πρόσωπο

Αν έχεις δει έστω και μια φορά την Εύα Καιλή από κοντά, υπάρχουν τρία πράγματα για εκείνη που δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Η γεωμετρία του προσώπου της -κατηγορηματικά διεθνών προδιαγραφών- είναι το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε χωρίς να μας τρέχουν στα δικαστήρια.









Το πιο σέξι σώμα

Εδώ και μια δεκαετία η Αλέκα Καμηλά φιγουράρει σταθερά μέσα στην πρώτη 20άδα κάθε λίστας με NBA Wags που έχει ποτέ φτιαχτεί. Ενώ πριν από αυτό μας έφτιαχνε την διάθεση φορώντας τα ελάχιστα δυνατά στα εξώφυλλα life style περιοδικών. Με άλλα λόγια αξιοποίησε στο έπακρο τα χρόνια που είχε περάσει μέσα στους στίβους.







Υποψήφια για Hall of Femme

Η Ελίνα Καντζά κατέβηκε στα 90ς από την Θεσσαλονίκη και -με όπλο ένα φαντασμαγορικό φυσικό στήθος και ένα ζευγάρι πράσινα μάτια- έσπασε το ξανθό μονοπώλιο. Το τελευταίο της εξώφυλλο, κάποια χρόνια πριν στο Playboy, ενώ ήταν ήδη βαθιά μέσα στην δεκαετία των τριάντα της, απέδειξε ότι ο χρόνος στάθηκε καλός μαζί της.

Για λόγους ιστορικούς να αναφέρουμε πως ήδη στο Hall of Femme βρίσκεται η συμπατριώτισσα της, Ιωάννα Λίλλη.




Η βασίλισσα της πίστας 


Την γνωρίσαμε από τα καλλιστεία. Την αποθεώσαμε ως παρουσιάστρια και μοντέλο. Και τώρα επικροτούμε την απόφαση της να ανέβει και να παραμείνει πάνω στην πίστα, αυτό που (όσοι την γνωρίζουν καλά) ξέρουν πως ήταν ο μεγάλος της πόθος. Γιατί, παραφράζοντας το πιο επιτυχημένο μέχρι τώρα single της, Η Κατερίνα Στικούδη έχει 6.000 τρόπους να μας φτιάχνει.







Ο φακός υποκλίνεται μπροστά της
Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η νέα βασίλισσα της πρωινής ζώνης με όπλο ένα εκπληκτικό πρόσωπο, κομπλέ με την λιονταρίσια χαίτη της. Είναι δεδομένο ότι θα την έχουμε πολλά χρόνια μαζί μας. Το ίδιο ακριβώς που ισχύει και για την συντοπίτισσα της Πόπη Τσαπανίδου, την οποία και ήδη έχουμε πολλαπλώς αποθεώσει.






Με φόρα στις πασαρέλες

Δεκάδες playmate και εστεμμένες (όπως θα δείτε στο photostory που ακολουθεί) αποκαλούν την Σαλόνικα πατρίδα τους. Όμως η Νάντια Σερλίδου παραμένει το πιο πετυχημένο μοντέλο των τελευταίων χρόνων. Ξεκινώντας ως barwoman στην Ασπροβάλτα, βρέθηκε να κυκλοφορεί με μια βαλίτσα κάπου ανάμεσα Παρίσι, Τόκιο και Νέα Υόρκη.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...