Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πως θα φέρεις πίσω τον πρώην σου! Σίγουρη επιτυχία!



Σε χώρισε αλλά τον θες ακόμη. Φαντάζει αδύνατο αλλά δεν είναι! Στατιστικά το 80% των σχέσεων που διαλύονται έχουν πιθανότητες επανασύνδεσης.
Κι από θέμα συνήθειας να το πάρεις, κανείς δε θέλει κατά βάθος να αλλάζει τη ζωή του και τη ρουτίνα του! Ιδίως όταν πρόκειται για μακροχρόνια σχέση, μιλάμε και για κοινούς κοινωνικούς κύκλους, εμπλοκή της φαμίλιας και των συγγενών, μέχρι και ο ψιλικατζής στη γωνία σε ρωτάει τι κάνει ο Μήτσος. Για να φτάσει στο σημείο όμως να σε χωρίσει, θεωρεί πως θα είναι πιο ευτυχισμένος χωρίς εσένα! Γιατί; Κάποτε εσύ ήσουν ο λόγος της ευτυχίας του. Αυτό είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ερευνήσεις πριν επιδιώξεις επανασύνδεση μαζί του, αλλιώς πιθανότατα θα σε ξαναχωρίσει! Πχ γκρίνιαζες ή ζήλευες πολύ; Κι αν είναι έτσι, μπορείς αυτό πραγματικά να το αλλάξεις; Αν από την άλλη σε παράτησε γιατί βρήκε άλλη ή επειδή δε θέλει η σχέση σας να οδηγήσει σε κάτι πιο σοβαρό, είσαι σίγουρη πως αξίζει τον κόπο να περάσεις την ψυχοφθόρα διαδικασία να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω; Σκέψου τα αυτά καλά, πολύ καλά, και ανασκουμπώσου για την παρακάτω διαδικασία!!!

Βήμα 1
Άσε ένα μικρό διάστημα αποσυμπίεσης και ανασυγκρότησης! Μην πέσεις με τα μούτρα στον αγώνα απ' ευθείας! Άσε και σε αυτόν λίγο χωροχρόνο να δει τη ζωή χωρίς εσένα, αλλά και να του περάσει ο πολύς θυμός! Αν είχατε τακτική επαφή στη σχέση σας, πολύ σύντομα θα αρχίσεις να του λείπεις και τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ντου!
Βήμα 2
Κανόνισε μαζί του μια συνάντηση, αλλά όχι δηλώνοντάς του πως τον θες πίσω. Προφανώς το υποψιάζεται, αλλά μην του το δώσεις και στο πιάτο! Ο καλύτερος τρόπος είναι να του στείλεις ένα mail λέγοντας πως θέλεις να τα πείτε από κοντά, εφόσον δεν του είναι πρόβλημα, ή ένα μήνυμα στο κινητό. Δε συστήνω τηλεφωνική επικοινωνία, πρώτον για να μη λυγίσεις στο τηλέφωνο και φανείς πολύ συναισθηματική και δεύτερον για να του δώσεις τη δυνατότητα να απαντήσει όταν θέλει αυτός. Το να τον φέρεις σε δύσκολη θέση είναι μοιραίο λάθος! Άρα οπωσδήποτε αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να πας απρόσκλητη στη δουλειά του ή να του τη στήσεις κάτω από το σπίτι του.
Βήμα 3
Εφόσον δε του έσπασες το αυτοκίνητο στον τελευταίο σας καβγά ή δεν του έκαψες το σπίτι, λογικά θα δεχτεί να σε συναντήσει. Ωραίααααα! Τώρα πρόσεχε:

-Μη φανείς απελπισμένη και αρχίσεις απευθείας τις ερωτικές εξομολογήσεις, "δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα," "εμένα μου λείπεις, εγώ δε σου λείπωωωωωωω;" κτλ κτλ κτλ.

-Αντιθέτως να είσαι γελαστή και άνετη και άρχισε να του λες τα νέα σου από τη δουλειά και τους φίλους σου, κοινώς να είσαι casual. Ανανεώσου και λίγο εμφανισιακά (όχι τραγικά όμως και φανεί επιτηδευμένο, ειδικά γι' αυτόν) ίσα ίσα για να τον κάνεις να αναρωτιέται τι παίζει.

-Αυτός, επειδή σαφώς περιμένει πως ακόμη ενδιαφέρεσαι, θα είναι αρχικά σε θέση άμυνας. Αν δει όμως εσένα ανανεωμένη και άνετη θα χαλαρώσει και θα θυμηθεί τις παλιές καλές στιγμές σας, όταν δεν τσακωνόσασταν.

-Προσπάθησε να τον πας σε ένα μέρος όπου έχετε περάσει καλά στο παρελθόν και έχετε όμορφες αναμνήσεις. Είναι σημαντικό να του δημιουργηθούν θετικοί συνειρμοί και να διώξει από μέσα του τα άσχημα συναισθήματα.

-Εδραίωσε μια χαλαρή επικοινωνία και μη του πας την κουβέντα στη σχέση σας. Άστον μόνο του να θυμηθεί τι χάνει και να αρχίσει να αναρωτιέται αν τελικά τον θες όντως πίσω. Εσύ κράτα μια σταθερή συμπεριφορά και ζήτα μια ειλικρινή συγγνώμη αν έκανες λάθη που τον πλήγωσαν, όσο πιο αθώα μπορείς. Αμέσως μετά άλλαξε θέμα. Αυτός θα το δουλέψει μέσα του.

-ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ μην κάνεις 2 τραγικά λάθη: μην τον κάνεις να ζηλέψει με το να πετάς "όλως τυχαίως" αντρικά ονόματα άγνωστα προς αυτόν και να προσθέτεις πως είναι νεόι σου φίλοι (ηλίθιος δεν είναι-αμέσως θα καταλάβει τι προσπαθείς να κάνεις και θα ξενερώσει) ή μην του το παίξεις πως "οκ έκανες χίλια λάθη αλλά εγώ θα σε δεχτώ πίσω". Δεν του κάνεις χάρη! Αυτός σε χώρισε!


Ανακάλυψες πως ήδη ξεκίνησε κάτι με άλλη γυναίκα;

Μην αρχισεις υστεςρίες και ζήλιες, όσο και να θες να τον αρπάξεις από το γιακά και να του ουρλιάξεις "πότε πρόλαβες ρεεεεεεεε;"! Εφόσον σε χώρισε, καλώς ή κακώς είναι δικαίωμά του! Τώρα είναι καλή στιγμή να αναρωτηθείς αν ακόμη τον θες πίσω. Τέλος πάντων έχεις ένα πλεονέκτημα απέναντι στη νέα αντίπαλο: εσείς έχετε παρελθόν μαζί. Εφάρμοσε τα παραπάνω, αλλά αν καταλάβεις πως απλά είναι φιλικός και ευγενικός μαζί σου και τίποτα περισσότερο, απλά διατήρησε την ψυχραιμία σου και την αξιοπρέπειά σου και αποχώρησε από το σκηνικό!Αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα ξαναείστε ζευγάρι! Αν όχι, δεν πειράζει, προφανώς δεν ήταν ο άντρας της ζωής σου! Αυτό που πρεπει να προσέξεις είναι καταρχάς να μην κάνεις τα ίδια λάθη που σας χώρισαν και δεύτερον να μην τον αφήσεις να καβαλήσει το καλάμι και εκμεταλλευτεί την αδυναμία που του έχεις! Εκβιασμούς του στυλ "πάλι γκρινιάζεις; Φιρί φιρί το πας για να σε ξαναχωρίσω" προκειμένου να πάει Ρόδο με δυο κολλητές του, δε σηκώνουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...