Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Παραδόθηκε η ξανθιά ληστής με το τεράστιο στήθος [εικόνες + βίντεο]

Παραδόθηκε η ξανθιά ληστής με το τεράστιο στήθος [εικόνες + βίντεο]Άλλη έννοια στον όρο most wanted έδωσε η Τόνι Γουόλκερ, η 22χρονη Αυστραλέζα που έγινε διάσημη στο διαδίκτυο όταν προσπάθησε να ληστέψει βενζινάδικο στο Μπρίσμπειν φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό τοπ. Αλλά όχι μάσκα. Και μόνο ένα γάντι.





Τέσσερις μέρες μετά την ληστεία, η 22χρονη Τόνι Γουόλκερ (γνωστή και ως Buxom Bandit/ ληστής με μπούστο) παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, δηλώνοντας ένοχη για την ληστεία.
Η Τόνι έγινε ταυτόχρονα αντικείμενου πόθου αλλά και κραξίματος, με δημοσιογράφους να σχολιάζουν την απόφασή της να φορέσει μόνο ένα γάντι, αφήνοντας πίσω δεκάδες δαχτυλικά αποτυπώματα.



Σύμφωνα με τον συνεργό της, Αλεξάντερ Τζόσουα Σπίνκς, ο οποίος την περίμενε στο αυτοκίνητο διαφυγής, ο λόγος που η Τόνι φορούσε ένα τόσο αποκαλυπτικό ρούχο είναι γιατί -δευτερόλεπτα πριν την ληστεία- έδειξε το στήθος της στο υπάλληλο του βενζινάδικου «ώστε να έχει κάτι να κοιτάζει».
Η «προικισμένη» ληστής δεν θα βγει με εγγύηση, καθώς βρίσκεται ήδη με αναστολή λόγω προηγούμενων καταδικών της για χρήση ναρκωτικών. Πάντως, οι προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση από αντρικά περιοδικά ήδη έχουν αρχίσει να φτάνουν στο γραφείο των δικηγόρων της.



                                                                  (ΒΙΝΤΕΟ)




http://www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...