Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

«Φέρε μας τα 8 εκ. ευρώ»

Το θέμα που έχει προκύψει με τον Μιραλάς θα εξεταστεί μόνο αν υπάρξει επίσημη πρόταση που να ικανοποιεί τη ρήτρα στο συμβόλαιό του τονίζουν στον Ολυμπιακό.


Πωλείται ο Μιραλάς; Όλοι πωλούνται λένε στον Ολυμπιακό, αλλά στη σωστή τιμή. Μόλις οι ερυθρόλευκοι έμαθαν για τις δηλώσεις του μάνατζερ του Βέλγου στράικερ και τις φήμες από το «Νησί» περί Λίβερπουλ απαντούν:

«Το θέμα του Μιραλάς, αν υπάρχει, θα συζητηθεί μόνο αν υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη πρόταση». Σημειώνουν δε ότι ο Μιραλάς έχει στο συμβόλαιό του ρήτρα ύψους 8 εκ. ευρώ, και αν έρθει κάποιος σύλλογος με επίσημη πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά την ΠΑΕ, ουσιαστικά δίνοντας το παραπάνω ποσό που απαιτείται για την ελευθέρας του, τότε θα παραχωρηθεί. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να μπουν σε οποιαδήποτε συζήτηση με οποιονδήποτε, αφού θα θεωρήσουν τις προθέσεις τους... μη σοβαρές.

Σε απλά ελληνικά, ο Μιραλάς είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες του ρόστερ των Πειραιωτών και δεν παραχωρείται παρά μόνον αν καλυφθεί η ρήτρα του. Γι΄αυτό το σκοπό άλλωστε στον Ολυμπιακό πίεσαν τον παίκτη και τον μάνατζέρ του να τοποθετηθεί στο συμβόλαιό του...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...