Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Άστεγος βρήκε 77.000 ευρώ και η αστυνομία του τα παρέδωσε πίσω!!!!!Άστεγος βρήκε 77.000 δολάρια και η Αστυνομία του τα έδωσε πίσω!
Την τύχη που δεν είχε ποτέ στη ζωή του τη βρηκε τώρα ένας αστεγος από το Τέξας ο οποίος βρηκε μία τσάντα με 77000 δολάρια και την παρέδωσε αμέσως στην αστυνομία. Για αυτή τη γενναία πράξη η αστυνομια τον αντάμειψε με την γενναία αμοιβή των....


77000 δολαρίων. Δηλαδή ακριβώς το ποσό που παρέδωσε στην αστυνομία. Ο 46χρονος Τίμοθυ Γιοστ είναι χρόνια άστεγος. Εκεί που πλενόταν σε ποταμό του Κολοράντο ξαφνικά σκόνταψε σε μια βαλίτσα που είχε μέσα 77000 δολάρια Νοτίου Αφρικής.

Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει αφού ουσιαστικά δεν έχει τίποτα, μένει σε εξωτερικούς χώρους και τρέφεται με ότι βρει, πήρε τη βαλίτσα και την παρέδωσε στην αστυνομία.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με την νομοθεσία της πολιτείας δεν είναι αναγκαίο να αναζητηθεί ο ιδιοκτήτης εάν τα χρήματα είναι θαμμένα στο έδαφος.

Η αστυνομια έκανε μία προσπάθεια να αναζητήσει τον κάτοχο της τσάντας και όταν δεν τον βρήκε αποφάσισε να παραδώσει την τσάντα και τα χρήματα στον Τίμοθυ…

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...