Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΤΑ 5 ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ HANGOVER




Στάδιο 1 - ΗΛΙΘΙΟΣ
Καθώς συνέρχεσαι βιώνοντας συναισθήματα που θυμάσαι αμυδρά απο προηγούμενα hangovers, όπως τον κρουστικό πονοκέφαλο, ρούχα που μυρίζουν τσιγάρο/whiskey/βότκα, συνειδητοποιείς οτι όχι μόνο έχασες κάποιες ώρες από τη ζωή σου, αλλά και την ικανότητα να συγκεντρωθείς σε....



 οτιδήποτε.
Είσαι πλέον και επίσημα ΗΛΙΘΙΟΣ και θα παραμείνεις έτσι μέχρι να φας το τρίτο σάντουϊτς με μπέικον.



Στάδιο 2 - ΑΣΧΗΜΟΣ

Αν και πίστευες ότι ποτέ δεν ήσουν αρκετά όμορφος, κοιτώντας τον εαυτό σου τώρα στον καθρέφτη του μπάνιου συνειδητοποιείς οτι δεν έχεις δεί τον εαυτό σου σε τόσο άσχημη κατάσταση. Ο συνδιασμός ποτού-ιδρώτα-τσιγάρου όχι μόνο έχει γεμίσει το πρόσωπό σου σπυράκια αλλά τα χέρια σου τρέμουν τόσο πολύ που στην προσπάθειά σουν να ξυριστείς, το πρόσωπό σου γίνεται σαν να το έχεις τρίψει με μπαντανόβουρτσα! Δυστυχώς είσαι ακόμη ΗΛΙΘΙΟΣ οπότε δεν μπορείς να σκεφτείς ότι πρέπει να ξυριστείς λίγο αργότερα αφού σταματήσουν να τρέμουν τα χέρια σου.



Στάδιο 3 - ΦΤΩΧΟΣ

Έχοντας καταφέρει να συρθείς από το κρεβάτι και να ετοιμαστείς με το ζόρι, μόλις είσαι έτοιμος να φύγεις συνειδητοποιείς οτι τα λεφτά που σήκωσες την προηγούμενεη εβδομάδα από το μηχάνημα ανάληψης λείπουν. Όντας ΗΛΙΘΙΟΣ, δεν έχεις ιδέα που μπορεί να είναι, αλλά η μυρωδιά της μπύρας από το παλτό σου σε κάνει να υποψιάζεσαι οτι λουζόσουν με τις μπύρες που κερνούσες όλες τις διπλανές παρέες. Εναλλακτικά μπορεί να σου είχαν κλέψει το πορτοφόλι ή να μπερδεύτηκες και να έδωσες στον ταξιτζή που σε γύρισε 50 ή 100 Ευρώ αντί για 10. Αιτιολογώντας ότι δεν μπορεί να είσαι τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ και πιστεύοντας οτι θα το θυμώσουν αν σε είχαν ληστέψει, συνειδητοποιείς οτι όλο τα βράδυ μόνο εσύ πήγαινες στο μπαρ για να φέρνεις ποτά, αρχίζοντας παράλληλα να μισείς όλη την ανθρωπότητα.



Στάδιο 4 - ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ

Καθώς είσαι πλέον ένας αντικοινωνικός, ηλίθιος, άσχημος, φτωχός, περικλείεις όλα τα χαρακτηριστικά που μισείς στους άλλους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να καταρακωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Η ήδη ευαίσθητη σωματική σου κατάσταση έχει χειροτερέψει με αποτέλεσμα να νοιώθεις οτι θα διαλυθείς σε ένα απότομο τράνταγμα.



Στάδιο 5 - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

Ευτυχώς ένα νηφάλιο άτομο μπορεί να εντοπίσει αυτή την δυσάρεστη κατάσταση. Ακόμη καλύτερα, ξέρουν οτι μπορούν να ολοκληρώσουν την ξεφτίλα σου περιφέροντάς σε μπροστά σε φίλους/συγγενείς/γνωστούς, φωνάζοντάς σου και επιμένωντας να πιείς ποτά με ολόκληρα αυγά, τσίλι ή γλοιώδη παρασκευάσματα με τη δικαιολογία οτι "είναι το μόνο που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα". Είσαι πολυ ΗΛΙΘΙΟΣ για να ξέρεις που μπορεί να κρυφτείς και προκλητικά άσχημος για να ξεφύγεις, πολύ φτωχός για να αγοράσεις κάποιο ισοτονικό ποτό και πολύ αδύναμος για να τους χτυπήσεις.


http://www.tsekouratoi.gr/2012/07/5-hangover.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...