Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σοκ στην Πάφο: 14χρονες συμμετέχουν σε κύκλωμα πορνείας

   

Συγκλονιστικές πληροφορίες που προκαλούν ΣΟΚ έφτασαν στην εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ, σχετικά με συμμετοχή δεκατετράχρονων μαθητριών από τα περίχωρα της Πάφου....

 

σε κύκλωμα πορνείας. Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας τα νεαρά κορίτσια εκδίδονται έναντι αμοιβής, η οποία συχνά δεν ξεπερνά ούτε το συνηθισμένο χαρτζιλίκι. Οι νεαρές προέρχονται κυρίως από φτωχές και προβληματικές οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να τις ελέγξουν και να τις συντηρήσουν οικονομικά.

Η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή αφού μιλάμε για ανήλικα κορίτσια τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις πέφτουν θύματα εκβιασμού και εκμετάλλευσης από επιτήδειους, οι οποίοι όχι μόνο ικανοποιούν τις δικές τους ορέξεις αλλά τις «πλασάρουν» και σε άλλα άτομα. Μάλιστα κάποιοι για να εξαναγκάσουν τις νεαρές να υπακούσουν στους εκβιασμούς τους, τις βιντεογραφούν και τις απειλούν με δημοσιοποίηση του βίντεο ακόμη και στο διαδίκτυο.

Ανησυχία ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι ενώ κάποιοι γονείς είναι ενήμεροι για την ανάμιξη των παιδιών τους σε υποθέσεις πορνείας, εντούτοις δεν προβαίνουν σε καμία καταγγελία στην Αστυνομία, φοβούμενοι τον κοινωνικό στιγματισμό τους και πιθανό διασυρμό τους.


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...